недеља, 24. јул 2011.

The Sims Social


The Sims Social je trenutno jedan od najnovijih Sims projekata i zasigurno nesto sto ljudi nisu ocekivali! Naime,Sims ce se preseliti na fejsbuk u okviru aplikacije i moci ce da se igra online.. Grafika i mogucnosti u igri se vracaju na Sims 1 (priblizno) ali i pored toga ovo bi trebalo da bude jedan veliki korak u razvitku Simsa.. Izlazak nije najavljen,EA govori da ce izaci uskoro,a nestrpljivi Sim-igraci na raznim forumima su dosli do zakljucka da izlazi 22.jula koji se ispostavio pogresnim,a sada ocekuju kraj avgusta kako bi igrali ovu igru. Medjutim EA se nije izjasnila povodom toga.
Sve o Sims Socialu mozete pronaci ovde --> http://www.facebook.com/TheSimsSocial

Vest je razlicito uticala na ljude.. Dok jedni jedva cekaju da igra izadje,drugi govore kako EA samo trosi svoje dragoceno vreme na Sims Social,dok bi to isto vreme mogla da upotrebi za poboljsavanje Simsa 3 i nastavaka..

Ideja Electronic Artsa je da se Sims preseli i na Internet,tacnije na fejsbuk,gde cete moci igrati 'sims' zajedno sa svojim prijateljima i raditi sve ono sto radite i u pravoj igri (ici kod nekoga kuci,zabavljati se sa nekim,spavati sa nekim,poljubiti nekoga..itd.).
Sve ovo zvuci prilicno dobro,ali da se vratimo na jednu od najvecih mana ove igre-aplikacije,a to je grafika. Igra ce biti u 2D formatu i sve ce biti u izometricnom stilu. Igra je najavljena na pres konferenciji Electronic Artsa (EA).

Ostavljamo vam oficijalni trailer da sami presudite da li ce igra biti dobra ili ne ;)

5 коментара:

 1. Xa,a ja sam prvi saznao za njega.

  ОдговориИзбриши
 2. Kako si toliko siguran da si prvi saznao.. ? xD

  ОдговориИзбриши
 3. Pa mislim da sam saznao verovatno pre Pavla jer sam jednom napisao komentar:"Cuo sam da izlazi neki sims social",nasta je Pavle odgovorio:"Jos uvek nemam nikakvu informaciju o tome".

  ОдговориИзбриши
 4. Pa dobro moguce..Znam samo da cim su napravi stranicu za Sims social kada su tek krenuli da ga prave da je Pavle video i odmah postavio.Moguce da si video nesto i pre toga ali to je verovatno tada bila samo prica..

  ОдговориИзбриши