недеља, 22. април 2012.

Slike Sims 3 Katy Perry Sweet Treats

Ovde mozete pogledati slike najnovijeg najavljenog nastavka,naravno radi se o Simsu 3 Katy Perry Sweet Treats.. :)


Get Adobe Flash player
Photo Gallery by QuickGallery.com

6 коментара:

 1. Cao! Instalirala sam Sims 2 i radi sve super, pa sada hocu seasons da instaliram, pa jos koji nastavak... a drugarica mi je jednom rekla da moram po redosledu..sad da vas pitam da li moram da instaliram to po nekom redosledu nastavaka...da nesto jos ne pokvarim...HVala :)

  ОдговориИзбриши
 2. Ne,možeš da ih instaliraš bilo kojim redom,ne brini. :D

  ОдговориИзбриши
 3. Imam sims 2 deluxe,da li tu moze da se ukuca sifra za vukodlaka,i koja je sifra za njega tj. koja je sifra za vukodlaka?

  ОдговориИзбриши
 4. Za vukodlaka ti treba Pets.Ne posotiji šifra za vukodlaka,već na sajtu parsiminous.com možeš skinuti napitak za njega. :D

  ОдговориИзбриши
 5. Dobar dan! instalirala sam Sims 2 na kompjuter i nisam krekovala! Da li treba da ga krekujem da bi mi ekspanzije radile? Ili treba da krekujem ekspanzije a ne Sims 2? Molim vas, objasnite!

  ОдговориИзбриши
 6. Odg. za Aniniman 1: Zapravo postoji sifra,ali osim sifre potrebno je jos nesto uraditi.. http://sims2-3forever.blogspot.com/2008/12/kako-napraviti-zombija-i-vukodlaka.html imas ovde objasnjeno.
  Odg. za Aninoman 2: Za Sims 2 je instalacija jako prosta. Instaliras igricu krekujes,potom instaliras nastavak pa krekujes i tako sve redom osim ako ne kupis disk na kome ima recimo 5 nastavka u jednom disku tada krekujes samo poslednje instaliran. Pozz

  ОдговориИзбриши