петак, 30. август 2013.

The Sims 3 Into The Future

The Sims 3 Into The Future je jedanaesti, a ujedno i poslednji nastavak trece generacije mega-popularne igrice The Sims. 8. januara 2013. godine, EA je najavila da ce biti realizovana expanzija koja ce igracima nuditi mogucnost putovanja u buducnost. Tacan datum izlaska ove igre se ne zna, ali s obzirom na to da i The Sims 4 izlazi sledece godine, pretpostavljamo da se radi o pocetku 2014. godine.

Da li ste ikada mastali o tome da vaseg Simljana posaljete u buducnost i vidite kako ce njihov svet izgledati tada? Sada napokon imate priliku da to i ucinite! The Sims 3 Into The Future vam pruza mogucnost da vaseg Simljana posaljete na putovanje u novi svet, udaljen na hiljade godina od onog u kojem se oni nalaze! Po prvi put u istoriji Simsa, mozete otici u daleku buducnost i otkriti potpuno nov nacin zivota! 

EKSPERIMENTISITE SA NOVOM TEHNOLOGIJOM!

Svedocite o tome kako ce vasi Simljani nauciti da koriste nove tehnologije vezane za zabavu, transport ili pak njihov dom i otkrijte koliko ce im to pomoci u njihovom drustvenom, a i zivotu uopste. Sada vas Simljanin na putovanju u buducnost moze steci napredne vestine u tehnologiji (Advanced Technology Skill) koje ce mu sluziti i kada se vrati u sadasnjost!

PROMENITE BUDUCNOST!

Svaka akcija vaseg Simljana ce promeniti tok buducnosti i zivot Simljana smestenih u buducem vremenu. Koju sudbinu cete izabrati za njih?

CREATE-A-BOT!

Od sada mozete napraviti robota bas onako kako vi zelite. Novi Plumboti ce biti deo vase porodice, a moci cete da izaberete i specijalne osobine za njih u zavisnosti od kojih ce se oni ponasati na razlicite nacine!

KUPITE ILI SAGRADITE KUCU U BUDUCNOSTI!

Bicete odusevljeni novim stvarima koje vas tamo cekaju. Neka vas dom u buducnosti bude bas onaj o kojem ste mastali ceo zivot. Sta kazete na hologramske televizore i kompjutere, automatska vrata, staklene podove ili baste na vrhu krova?

UZIVAJTE U NOVOM SVETU U DALJENOM PREKO 1000 GODINA!

Vasim dzetpakom se "odvezite" do novih shopping centara i uzivajte u obrocima koje ce vam servirati Plumbotsi. Postanite trgovac Plumbotsima ili budite astronom cuvene Zvezdane Opservatorije! Ceo jedan novi zivot ceka samo na vas - da ga otkrijete!

Mogli bismo jos puno toga da vam kazemo, ali najbolje je da pogledate trailer i sami se uverite u nase reci!

Нема коментара:

Постави коментар