недеља, 31. август 2014.

Poslednji post

Dragi čitaoci bloga, prošlo je već godinu dana od kako smo poslednji put postavili neku vest. Verovatno ste primetili i da smo prestali da odgovaramo na komentare, kao i na poruke na chatu. Uprkos svemu tome, uveravamo vas da nismo zaboravili na Sims!

14. novembra ove godine će biti tačno 6 godina od kada je blog napravljen. Priznaćete da je to puno godina za jedan amaterski blog o igrici. Kada smo brat i ja napravili ovaj blog, ja sam bio sedmi, a on peti razred. Danas, ja sam student (doduše, tek od oktobra), a on učenik treće godine gimnazije. Vreme je da se i zvanično oprostimo od bloga, iako smo to nezvanično uradili pre godinu dana.

Rad na ovom blogu je za nas predstavljao jedno predivno iskustvo, jednu avanturu tokom koje smo i mi sami, trudeći se da damo odgovore na sva vaša pitanja, naučili mnogo o Simsu. Sims je i dalje naša omiljena igrica i rado je igramo kada god imamo vremena i mogućnosti za to. Ipak, ne možemo da nastavimo da radimo na blogu, da odgovaramo na vaša pitanja i da budemo tu svakog dana zbog mnoštva obaveza koje nam donose godine u kojima se nalazimo. Nadamo se da će to preuzeti „neki novi klinci" i ne sumnjam da već sada ima mnogo blogova koji će pratiti nove ekspanzije Simsa!

Za kraj ovog višegodišnjeg druženja, voleli bismo da sa vama podelimo poslednju vest. Sims 4 izlazi u utorak, 2. septembra 2014. godine. Kao što govori i adresa našeg bloga (http://sims2-3forever.blogspot.com/), ovaj blog se bavio Simsom 2 i Simsom 3 jer Sims 4 tada nije bio ni planiran (još nije tada bio izašao ni Sims 3), tako da je možda ovo i najbolje vreme da se oprostimo. Priznajemo da se nismo mnogo bavili poslednjim ekspanzijama vezanim za Sims 3, ali smo barem pokušali da vam ukratko opišemo svaku. U jednom trenutku smo imali u vidu rad na novom blogu koji bi predstavljao drugi deo ovog i bavio bi se samo četvrtom generacijom Simsa, ali smo ipak odlučili da to nije dobra ideja.

Ostaju postovi, ostaju komentari, ostaje chat. Ovaj blog će živeti sve dok ima vas koji ga posećujete (a još vas ima!), sve dok pišete komentare i sve dok pomažete jedni drugima! Pozivam vas da to činite. Iako neće biti više administratora, tu ćete biti vi da jedni drugima svojim iskustvom i znanjem pomognete u rešavanju problema.
Postojala je i ideja da možda ostavimo ovaj blog nekome od vas, ko bi želeo njime da se bavi. Ali razumećete da nije lako ostaviti nešto što je vaše, nešto u šta ste ulagali puno truda i vremena, potpunom strancu i dopustiti mu da sa tom vašom svojinom radi ono što on želi.

Želimo da vam se zahvalimo na tome što ste bili uz nas svih ovih godina. Bez vas bi ovaj blog bio samo jedan u nizu zaboravljenih blogova o Simsu. Ali nije, postao je nešto mnogo više, nešto na šta se ponosimo već godinama unazad. Nije nam lako da stavimo tačku na ovu priču. Bilo je bezbroj trenutaka u kojima smo želeli da odustanemo, u kojima više nismo mogli da odgovaramo na komentare, pišemo postove ili tražimo rešenja problema koji su se pojavljivali. Međutim, uspeli smo sve to da izguramo i da dođemo do ovde. I pored svega toga, znamo da mora da dođe kraj i da je izlazak Simsa 4 verovatno najbolji kraj koji smo mogli da dočekamo.
Ukoliko se bude desilo da nekad odlučimo da se vratimo i ponovo delimo sa vama Sims-iskustva, bićete obavešteni!

I za sam kraj, igrajte Sims. Uživajte u mnogobrojnim pričama koje vam ova igrica donosi. Pustite da vas mašta nosi i napravite svet u kojem biste voleli da živite, ali ne zaboravite i na svet u kojem se zapravo nalazite. Sims može biti dobro sklonište u trenucima kada ovde više ne možete da izdržite, ali nikako jedini svet koji postoji. A za pomoć, kada je Sims u pitanju, uvek možete konsultovati ovaj blog. Sigurni smo da ćete pronaći odgovore na mnoga pitanja koja ćete imati tokom igre.

I, da, umalo da zaboravimo - LET THERE BE SIMS!

Administratori,
Pavle i Aleksa

4 коментара:

 1. Žao mi je što si otišao,ali zato otvoren je Sims Srbija forum! Idemo svi!!
  http://thesims.forumsr.com

  ОдговориИзбриши
 2. Izgleda da smo svi nostalgicni ovde :D secam se kad sam ovde provodila dosta vremena kao i na forumu za sims 3 (ne znam postoji li jos uvek) i na jos mnogim drugima,znaju Pavle i Aleksa,npr. Pakov svet...Bas mi je zao sto ovako mora da bude i potpuno razumem jer ni ja nemam vremena toliko vise da se bavim igricama vec samo fakultetom i ostalim obavezama oko toga,ali ce mi sve ovo ostati u lepom secanju kad sam bila klinka tj.osnovna skola i polovina srednje i kad smo se svi lepo ovde druzili :) Nadam se da cete nekad videti ovaj komentar!Pozdrav!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala ti puno na komentaru. :) Svracamo mi ovde ponekad, i nama nedostaje i Sims i ovaj blog, ali jednostavno, dodje trenutak kada neke stvari moraju da se zavrse. Nazalost, vidim da je i posecenost dosta opala, ali se nadam da ljudi i dalje igraju Sims i dolaze ovde kada su im potrebne neke informacije za TS2 i TS3 :)

   Избриши